Secretele Bucegilor

Acest subiect am eu impresia ca va mai fi discutat pe acest blog, deoarece are MARE potential.

De data aceasta, sa discutam despre tunelurile secrete de sub muntii Bucegi.

Prima data sa plasam stupiditatea. Lasand la o parte fabulatiile privind dacii si romanii, pesterile secrete sub forma de lup si faimoasele incarcaturi energetice, ajungem sa disecam o mica parte.

Pe pagina de mai sus remarc cateva afirmatii pe care le doresc a fi comentate.

Cei mai populari munti ai Romaniei sunt strabatuti de la un capat la altul de treceri subterane

Poi io nu ma prea pricep la asa ceva, dar ceva dovezi sunt? Pentru ca sunt cateva pesteri prin Bucegi, dar niciuna care sa ii strabata de la un capat la altul. Probabil partea cu “putini fiind cei care cunosc existenta acestora”. No shit! In epoca internetului…

Mai departe, avem si alte stupiditati avansate

Despre existenta tunelurilor aveau cunostinta numai sacerdotii daci si unii nobili, acestia din urma cunoscand doar anumite treceri strategige si nu pe toate. Ducand mai departe mostenirea spirituala a inaintasilor lor, preotii daci au transmis novicilor secretele trecerilor de sub pamant, secrete preluate de preotii crestini, paznici ai comorilor spirituale si nu numai, ale acestui popor si retransmise mai departe doar calugarilor virtuosi. Pentru ca aici, in interiorul Bucegilor, exista o parte din secretul existential al nostru, al romanilor, ca popor.Pe vremea domnitorilor din dinastia Basarabilor si a celor de dupa ei, platoul Bucegilor era interzis oamenilor de rand. Acolo se antrenau ostile de elita ale domnitorului. Oare de ce, din toate locurile posibile din tara asta, domnitorii au ales ca loc de antrenament tocmai platoul Bucegilor? De ce nu un loc la cimpie, unde antrenamentul calare se putea desfasura in conditii mai bune? Simplu. Pentru ca, in vremuri de restriste, tezaurul roman era adapostit in tunelele din zona, iar “rosii” aveau ca sarcina prioritara, paza comorilor.

Poi buey nene, afirmatii si fabulatii putem face toti. Dar DOVEZI exista? Macar 1 mica, acolo. Pentru ca este foarte usor sa spun si eu ca sub Marea Neagra sunt tuneluri ce pornesc de la Constanta si ajung pana la Odessa. Dar numai cativa oameni stiu de existenta lor. Dar daca as spune asa ceva, mai mult decat sigur, daca sunteti oameni intregi la cap, ati cere dovezi. Oare la aberatii si stupiditati similare cu cele expuse mai sus nu ar trebui sa cerem dovezi?

In ultima vreme asistam, pe fondul unei goane dupa senzational si dupa cititori, la aparitia a milioane de fabulatii pe internet. Ca sunt fabulatii, nu poate fi decat minunat, deoarece imaginatia dezvolta inteligenta. Dar a prezenta aceste fabulatii cu titlu de adevar este o problema. Care problema tine de competenta unor medici competenti cu sediul pe Soseaua Berceni, numarul 10 😉

This entry was posted in Alte stupiditati and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Secretele Bucegilor

  1. ghimpele caterincos says:

    Domnu Gogu, sa va dea dumnezeu sanatate ca ati deschis subiectul asta. Eu propun sa o contractati pe Aimee, caci dansa vedea cum Sfinxul din Bucegi ne da putere si speranta. Dansa sigur stie ceva. Mie mi-a ghicit foarte bine dupe poza pe care ia-m trimis-o. Si indraznesc sa va rog sa ne adunam mai multi pe platoul Bucegilor sa facem o spirala, pentru a ne uni cu spiritualitatea si pentru a lua contact cu stabunii nostrii daci. Sa nu uitati sa va luati cu voi lumanari, aghiasma si niste bani. Doamna Aimee m-a invatat cum se fac lucrurile astea. Nici nu stiti ce puternica poate fi rugaciunea colectiva. Face minuni. Si o sa va convingeti singuri de puterea sfinxului din Bucegi. El e o binecuvantare pentru tara noastra Romania.

  2. Gogu says:

    Asta e rautacism 🙂

  3. Bula says:

    O astfel de promovare a Romaniei nu este facuta la intamplare si nu pentru romani , asta e clar.Nu stirea este importanta , sau ce reprezinta, sau daca este doar o legenda, ci ceea ce pune in miscare odata aruncata pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *