S-a descoperit sursa! Cioloș și Soroș au furat încalzirea globală!

După câteva zile de zăpezi, viscol și ger, comisia parlamentară mandatată să analizeze performanța guvernului Cioloș releva fapte abominabile.

In direct la Antena8, Ghiocel Pupincureanu, șeful comisiei parlamentare, declară in exclusivitate pentru noi, sub protecția anonimatului:
– Este strigător la cer! După ce in lunile de toamnă am avut prezentă incălzirea globală, chiar până după alegeri, primul ministru Cioloș, indemnat de tatăl sau din flori, George Soroș, a făcut cel mai ingrat gest posibil. A furat încălzirea globală și au ascuns-o într-un paradis fiscal. Firele poveștii duc catre Belize, loc in care vom merge toți cei din comisie, pentru a investiga. Deja TAROM-ul a fost anunțat să pregăteasca un avion pentru membrii comisiei și personalul auxiliar. Aceste măgării trebuiesc scoase la iveală cu orice cost!

Primul ministru Dragnea, îngrijorat de perspectiva ca România să rămână fără încălzire globală, negociază, cel mai probabil cu Rusia. Pentru a nu rămâne vid în România, probabil Rusia va trimite un val de ger.
Emil Streinu a confirmat că SURA, versiunea rusească a faimosului sistem HAARP, lucrează la capacitate maximă pentru a nu lăsa România in vid.
Bineînțeles ca tot noi vom plati, contribuabilii, și pentru furtul lui Cioloș, dar și pentru ajutorul frățesc al bravului popor rus.

URA! URA! URA!

This entry was posted in Alte stupiditati. Bookmark the permalink.

One Response to S-a descoperit sursa! Cioloș și Soroș au furat încalzirea globală!

  1. an says:

    :)))))))))))
    vreau vid!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *